Het is al weer wat jaren geleden. Het EK vrouwenvoetbal zomer 2017.
Maar wat een teamspirit was dat! De positieve energie en saamhorigheid spatte eraf. En dat zag je aan de prestatie die ze leverden.
Heerlijk om in zo’n team te werken.
Waar iedereen ertoe doet en successen worden gevierd.
Waar werklust, resultaatgerichtheid en plezier hand in hand gaan.
Als één en één drie is, staat een team in zijn kracht. Wat is daarvoor nodig?
- Talenten en kwaliteiten worden ingezet ter realisatie van de doelen van bedrijf, in lijn met persoonlijke doelen en kernwaarden.
- Er is humor en relativeringsvermogen, inzet en enthousiasme.
- Successen worden gevierd, fouten zijn er om van te leren.
- Verschillen mogen er zijn, diversiteit wordt gezien als een kracht.
- Teamleden roddelen niet over elkaar, maar geven elkaar op een positieve wijze feedback.
- Teamleden zijn proactief en werken vanuit vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid.
- Het team denkt in kansen en mogelijkheden.
Valt er nog winst te behalen op een of meerdere bovengenoemde terreinen?
Neem contact op voor een oriënterend gesprek.
Er zijn talloze werkvormen die ingezet kunnen worden bij een teambuildingsdag of traject.
Om er een paar te noemen: theatrale en creatieve, beeldende, muzikale werkvormen, dans, werken met paarden, werkvormen uit de vechtsport, meditatie, opstellingen, wijsheid uit spirituele tradities als ingang voor reflectie en gesprek. Alles in overleg en geheel ten dienste aan de doelen die gesteld worden.
Conny Moonen, directeur Connect Limburg: Broze organiseerde de teamdag van netwerkorganisatie Connect Limburg. Ik was onder de indruk hoe krachtig, aantrekkelijk en overtuigend eenieder was toen z/hij daadwerkelijk verbinding maakte met haar/zijn kernwaarde/n. Waarden die dagelijks in concrete werkactiviteiten tot uitdrukking kunnen worden gebracht. Birgit verschafte een scherp inzicht in onze karakters, en wist ons te prikkelen met uitdagende stellingen. Kortom: een geslaagde en nuttige teamdag.

Drie dagen samen de logische niveaus van Bateson Dilts als coachingsmodel eigen maken. Een groep leidinggevenden van CVO-AV, een Stichting van Middelbaar Onderwijs deden het.
Erik van Herk, leidinggevende provincie Noord-Brabant: Ik sta steeds weer versteld van de veelheid en diversiteit van methodes en leervormen die ze inzet. Kenmerkend voor al die vormen vind ik dat ze er heel snel de nodige diepgang mee bereikt. Ik heb veel waardering voor deze afwisseling in combinatie met haar werkelijke persoonlijke aandacht.